Mission

Misiune si valori

Misiune si valori

Calatoria si aventura sunt 2 elemente care ne-au fascinat dintodeauna. Explorand spatii si taramuri, noi oamenii am trait prin calatorie experientele cunoasterii acestei lumi, descoperirea de vietii asemanatoare propriei noastre identitati.

Aceasta pagina isi propune sa fie un suport informatic pentru cei ce doresc sa calatoreasca, sa experimenteze sa isi deprinda motivatia desfasurarii activitatilor in aer liber si in mijlocul naturii. Printre altele vor exista si posturi mai subiective, cu caracter didactic sau cu referire la anumite aspecte cotidiene dar ca si intreg, pagina este destinata spre a va largi orizonturile in ceea ce priveste preferintele si posibilitatile fiecaruia de petrecere a timpului liber.

De ce?! Pentru ca nu suntem sedentari, pentru ca iubim miscarea, iubim natura, suntem dependenti de timpul petrecut in aer liber, nu ne imaginam o viata fara escapadele ocazionale in sanul naturii, uram sa pierdem mai mult de 1 weekend pe luna intre betoane, ne place sa ne planificam activitati noi sa vizitam locuri noi, sa cunoastem oameni noi, sa experimentam sporturi noi sau derivatii ale celor cu care suntem familiarizati deja, iar lista poate continua la nesfarsit… Enjoy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s