Bani pe post – pentru bloggeri

Pentru cei care nu stiu inca sunt diverse modalitatile prin care se pot castiga bani pe internet.
In alte tari sunt adevarate industrii in ceea ce priveste banii pe net, in Romania insa exista foarte putine persoane fizice care sa faca bani cu adevarat.
Folosindu-va de pagina personala sau de blog si de notiunea de marketing afiliat puteti ajunge sa va asigurati un venit lunar mediu ceea ce nu strica deloc si pana la urma o puteti considera o forma adiacenta de venit.
Marketingul afiliat alias affiliate marketing este un canal online de advertising sau altfel zis o practica de marketing bazata pe web prin care un comerciant (advertiser) rasplateste unul sau mai multi afiliati (publisheri) pentru fiecare vizitator sau client adus prin eforturile de marketing afiliat. Pentru mai multe detalii privind  marketing afiliat puteti sa vizitati www.afilieri.com.

Cum se plateste? Nu e genul ala de reclama pentru care faci bani pe net doar pentru ca afisezi o reclama pe site, sau la numarul de click-uri.  Vei fi platit in functie de cati clienti le aduci:  cati cumpara, venind de pe site-ul, blogul tau , si te pot plati in procentaj, undeva intre 1% si 25% sau intr-o suma fixa.

Pana acum, cei care platesc in suma fixa, cel putin despre care am auzit eu sunt hostgator.com cu 155 lei per client si Blue Host cu 95 lei.

In Romania a mai aparut si conceptul de “Bani pe post” cel mai bun exemplu fiind portalul www.banipepost.com/.

Bani Pe Post este primul serviciu online din Romania care face legatura dintre client si blogger. Cu BPP, toata lumea are de castigat. Bloggerii sunt platiti pentru ceea ce le place – scrisul articolelor, iar clientii isi pot promova serviciile si produsele. Avantajele acestui sistem sunt de ambele parti. Bloggerii castiga bani promovand cele mai bune produse intr-o lume virtuala iar clientii beneficiaza de publicitatea scrisa.”

Alte aplicatii web privind marketingul afiliat ar fi:

1. Google AdSense;

2. Chitika – eMiniMalls;

3. Amazon Associates;

Daca alegeti sa va inscrieri sa folositi date reale pentru a sti banii unde sa intre :))). Pentru a va ajuta creativa de asemenea un cont pe moneybookers deoarece ajuta.

Succes!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s