Zborul cu paramotorul – Aerodrom Comana

Am dat acum, in timp ce faceam un backup la pozele din ultima vreme, peste un filmulet cu primul meu zbor de acum 2 ani de la Comana. Este un zbor cu paramotorul, practic o parapanta motorizata cu sasiu cu tot in care stau lejer 2 oameni, unul care stie sa piloteze dracia si unul care doar se bucura de cursa. Va las sa ghiciti care eram eu :))).

Oricum, mi-am adus aminte ce faine au fost cele 15-20 min de zbor. Tin sa mentionez ca zborul in genul asta de aparate de zbor (paramotor, parapanta, parasuta, wingsuit) este probabil ce-a mai tare senzatie pe care o poti trai.

Aerodromul Comana, asa cum puteti trage concluzia si singuri se afla in comuna Comana, judet Giurgiu, exact la intrarea (sau cel putin foarte aproape) in localitatea Comana. Totusi, din cete am vazut in ultimul timp, ar fi bine sa sunati sau sa anuntati ca doriti sa bateti drumul pana acolo deoarece nu mereu este cineva la aerodrom. Mai jos aveti si linkul catre pagina aerodromului sau a clubului sportiv de care apartine precum si linkul cu filmuletul meu :D. Enjoy!

http://www.motoflyro.ro/contact.php

Eu si zborul:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s